Rolcontainers en magazijnwagens

Rolcontainers en koelcontainers van NORAH zijn perfect voor transport van kunststof bakken enn kratten met levensmiddelen, glaswerk, serviesgoed en andere doeleinden. De rolcontainer afmetingen zijn afgestemd op de gangbare en genormeerde krat afmetingen 800 x 600 mm, 600 x 400 mm en 400 x 300 mm.

Daarnaast zijn de buitenmaten van een rolcontainer zo gestructureerd dat drie containers naast elkaar in een vrachtwagen passen. De Rolcontainer is derhalve niet meer weg te denken uit onze tegenwoordige logistiek. NORAH levert rolcontainers in diverse uitvoeringen. De fundament vormt een verrijdbaar bodemplateau in kunststof met hier bovenop gelakte of verzinkte insteek hekken. Compleet afsluitbare rolcontainers en nestbare rolcontainers met alternatief een tussenbodem.

Informeer naar uw mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Onze productadviseurs helpen u graag verder. E-mail: info@norah.nl

plateauwagen

Met neerklapbare duwbeugel, veelzijdig inzetbaar in de kantoor- en magazijnomgeving. Voorzien van een verlijmde blauwe antisliplaag en omlopend PVC stootbumper om het plateau.  De inklapbare handgreep zorgt ervoor dat het karretje gemakkelijk op te bergen is en weinig ruimte in beslag neemt.

Klik hier om deze afbeelding te vergroten zoom in

Praktische plateauwagen

Artikel: GPM1860
Afmetingen mm:  L.740  x B. 475  x H. 210
Gewicht wagen:  12 kg
Draagvermogen:  150 Kg
Laad plateau:  versterkt
Wielen: voorzien van 4 wielen waarvan 2 zwenkbaar,  ø 100 mm

 


Direct vrijblijvend offerte aanvragen of bestellen?
klik hier
Klik hier om deze afbeelding te vergroten
 
 
De leveringen geschiedt overeenkomstig volgens leveringsvoorwaarden van Norah BV.
Tevens berust op alle informatie vermeld op deze website de disclaimer rechten.